autostoel

Autostoel bekledenEen autostoel is iets wat je eigenlijk altijd wel nodig hebt als je een kindje krijgt, want hoe kan je anders je kindje vervoeren in de auto? Een autostoel is de meest veilige manier om je kindje te vervoeren met de auto. Je kindje af en toe in de autostoel plaatsen is nog niet zo’n probleem. De kans dat hij dan gaat knoeien is minimaal, omdat hij weinig tijd in de autostoel doorbrengt.

Een autostoel bekleden is een grote uitdaging. Kleine kindjes zijn niet echt de schoonste. Stel je kindje draagt een luier en deze luier lekt, dan kan je je autostoel bekleding wegdoen.

Reis je echter veel met je kindje in de autostoel, is het misschien een goed idee om je autostoel te bekleden met een hoes. Deze kan je heel makkelijk bevestigen, verwijderen en in de was gooien!


Autostoel bekleden met wasbare bekleding

Er zijn gelukkig heel wat producenten van autostoelen die met dit probleem rekening heeft gehouden. Ze hebben autostoel bekleding gemaakt die wasbaar is. Je haalt de bekleding er heel makkelijk af en gooit hem zo in de was.

Je autostoel bekleden was nooit zo makkelijk. Vooral kinderen die erg veel knoeien kan je nu met een gerust gevoel in je autostoel laten zitten. Een goed voorbeeld van een autostoel waarvan de bekleding te wassen is, is de Maxi Cosi Tobi. Je haalt de bekleding eraf en gooit hem zo in de was. Je kan je kindje rustig een ijsje laten eten zonder je druk te maken om de vlekken!
Bekijk hier de Maxi Cosi Tobi

Autostoel bekleden met hoezen

Een andere oplossing voor je autostoel bekleden is je autostoel bekleden met hoezen. Deze hoezen doe je heel makkelijk om je autostoel om je autostoel te beschermen tegen vlekken. Het is namelijk zonde als de bekleding vies wordt. Met een autostoel hoes om je bekleding te beschermen hoef je nooit meer bang te zijn voor vlekken. Je autostoel bekleden met hoezen is het beste als je op een langere reis gaat met de auto. Je kindje zal toch moeten eten en drinken in de autostoel en door een hoes over je autostoel te plaatsen, is het niet erg als je kindje knoeit.

Naast dat het handig is om je autostoel te bekleden met een hoes, is het ook erg leuk om je autostoel te bekleden. Je autostoel bekleden geeft je de kans om het volledig naar je eigen smaak aan te passen. De meeste autostoelen zijn bekleed met een lelijke kleur of print, maar je autostoel bekleden met een hoes geeft je de gelegenheid om zelf de hoes uit te kiezen en deze bijvoorbeeld te laten matchen met je kinderwagen!